Η αποθέωση για Μπάκιτς και η ατάκα που είχε πει ο Νταμπράουσκας

SMS

Η αποθέωση του ΟΦΗ για τον Μάρκο Μπάκιτς και η δικαίωση του Νταμπράουσκας.

Ο Μάρκο Μπάκιτς, στο δεύτερο σερί παιχνίδι που ξεκίνησε βασικός με την φανέλα του ΟΦΗ, ήταν ο MVP κόντρα στη Λαμία.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μοίρασε την ασίστ στο 0-1 από τον Τοράλ, ενώ λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος πέτυχε το 0-2 με ωραίο πλασέ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανάρτηση στα social media αποθέωσε τον Μπάκιτς για την εμφάνισή του.

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα του Μάρκο Μπάκιτς στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας ενθουσίασε τους φιλάθλους του ΟΦΗ και φυσικά άφησε ικανοποιημένο τον πάντα απαιτητικό Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ είχε ερωτηθεί για τον ποδοσφαιριστή, στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους στο ΒΑΚ: «Ο Μάρκο ήταν πάρα πολύ καλός στα πρώτα 35 λεπτά, μετά λίγο κουράστηκε, είχε λιγότερες κινήσεις και είχε λιγότερο την μπάλα. Όλοι οι παίκτες που πήραμε έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, τονίζοντας πως όλες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου μόλις φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα και ενσωματωθούν στα θέλω της ομάδας θα βοηθήσουν τα μέγιστα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγες μέρες μετά όταν ο Μπάκιτς ξεχώρισε -κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα στη Λαμία- με μία ασίστ και ένα γκολ, δείχνοντας ολοένα πιο έτοιμος για να μπει για τα καλά στην ομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.