Η αποθέωση στον Σέρχιο

SMS
22:13 | 24/03/2018

Πρωταγωνιστικής της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη και ο άνθρωπος ο οποίος εν πολλοίς έκρινε την έκβαση του αγώνα με την απόδοσή του, ήταν ο Σέρχιο Λεάλ.

Ο Ουρουγουανός με την ποιότητά του, πέραν του γκολ που πέτυχε ήταν ο κινητήριος μοχλός των γηπεδούχων και από τα πόδια του έφευγαν οι πλέον επικίνδυνες προς την αντίπαλη εστία μπαλιές. Στο γκολ που πέτυχε δε, έβγαλε όλες του τις ποδοσφαιρικές αρετές. 

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Λεάλ γνώρισε πραγματική αποθέωση από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, ενώ και αυτοί του Εργοτέλη τον χειροκρότησαν και ας τους… πίκρανε. 

Εξάλλου κανείς στον Εργοτέλη δεν ξεχνά τη συνεισφορά του την περσινή αγωνιστική χρονιά, όταν ήταν ο παίκτης που βοήθησε καταλυτικά τους κιτρινόμαυρους στην προσπάθειά τους για την άνοδο. 

Εξίσου σημαντική στη νίκη του ΟΦΗ στο κρητικό ντέρμπι, ήταν και η παρουσία ενός επίσης πρώην κιτρινόμαυρου, του Βασίλη Κουτσιανικούλη, με τα δύο γκολ που πέτυχε συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατροπή και εν τέλει στη νίκη της ομάδας του.

Ήταν η πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά που ο Θεσσαλός μεσοεπιθετικός σκοράρει δυο γκολ, φτάνοντας αισίως τα 8 εφέτος, κάτι που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση των σκόρερ του ΟΦΗ, μετά τον Μάνο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.