Η αποθέωση του Μεγιάδο από τον Νταμπράουσκας

SMS

Οι ατάκες του προπονητή του ΟΦΗ για την αγωνιστική άνοδο του Μιγκέλ Μεγιάδο.

Ένα γκολ με τη Λαμία, ένα δοκάρι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ένα γκολ με τον Ατρόμητο. Ο απολογισμός του Μιγκέλ Μεγιάδο στα πλέι άουτ. Αυτά που φαίνονται, γιατί ο Αργεντινός κάνει κι άλλα πολλά στο γήπεδο, από αυτά που δεν φαίνονται.

Εξ ου η ειδική αναφορά του Βάλντας Νταμπράουσκας στον Μεγιάδο, στη συζήτηση που είχε χθες με τους δημοσιογράφους στο ΒΑΚ. Αφορμή ήταν η εμφάνισή του το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι. Δεν είναι το γκολ που σημείωσε, αλλά η γενικότερη εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, σε μία εμφάνιση που δεδομένα μπαίνει στα highlights της εφετινής σεζόν.

«Είναι πραγματικό αφεντικό μέσα στο γήπεδο. Σκόραρε με Λαμία, Ατρόμητο, με τον Αστέρα Τρίπολης είχε σουτ στο δοκάρι, έχει επιστρέψει στα δικά του στάνταρ και πραγματικά ειμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον», είπε μεταξύ άλλων ο Λιθουανός τεχνικός, ο οποίος συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή για τη γενικότερη παρουσία του στον ΟΦΗ και τον χαρακτήρα του: «Είμαι περήφανος που έχω παίκτες όπως εκείνος. Είναι 100% επαγγελματίας, έρχεται πρώτος στην προπόνηση, φεύγει τελευταίος και αποτελεί ένα παράδειγμα για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του».

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον καλό Μεγιάδο και αυτόν τον Μεγιάδο θέλει και τη νέα σεζόν, σε μία απαιτητική χρονιά όπου η Κρητική ομάδα καλείται να αφήσει πίσω τα λάθη, να ανέβει επίπεδο και να βελτιωθεί. Ο Αργεντινός χαφ είναι παίκτης που μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο για τον Όμιλο και ο Νταμπράουσκας είναι ένας προπονητής που μπορεί να τον διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρει πολλά από εκείνον.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.