Η Αρμάνι Μιλάνο στο παιχνίδι-γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη

14:21 | 07/07/2023

Η Αρμάνι Μιλάνο θα είναι η ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο περιθώριο της τελετής απόσυρσης της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη στις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Για αυτό το φιλικό προς τιμή του V-Span ο τεχνικός της Αρμάνι, Ετόρε Μεσίνα ανέφερε: "Η Αρμάνι Μιλάνο, ως οργανισμός, είναι περήφανη και τιμάτε από το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο παιχνίδι – γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη. Υπήρξε ένας τρομερά ικανός παίκτης που επηρέασε μια γενιά αθλητών και φιλάθλων σ’ όλη την Ευρώπη με τις κρίσιμες φάσεις του, τη δημιουργικότητα και τη διαχρονικότητα του

Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον κοουτσάρω, αλλά βίωσα τη δυσκολία να είσαι αντίπαλος προπονητής σ’ ένα τόσο μεγάλο παίκτη που ήταν «εφιάλτης» για μένα και για κάθε άλλο προπονητή. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ένας τρομερά ανταγωνιστικός και… νικητής παίκτης, αλλά και ένας άνθρωπος και αντίπαλος υψηλού επιπέδου. Για μένα προσωπικά κα για την Αρμάνι Μιλάνο, η 17η Σεπτεμβρίου θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με έναν αληθινό πρωταθλητή".

Πηγή: Sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.