Η Άρσεναλ έπαυσε από αρχηγό τον Ομπαμεγιάνγκ

14:36 | 14/12/2021

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε ο επιθετικός από τη Γκαμπόν την περασμένη εβδομάδα.

«Περιμένουμε από όλους τους παίκτες μας, ειδικά από τους αρχηγούς, να δουλεύουν με βάση τους κανόνες και τα πρότυπα που έχουμε συμφωνήσει», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο λονδρέζικος σύλλογος, προσθέτοντας ότι ο 32χρονος φορ δεν υπολογίζεται για τον αυριανό (15/12) αγώνα πρωταθλήματος με τον Γουέστ Χαμ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ «κόπηκε» από την αποστολή του προηγούμενου ματς με τη Σαουθάμπτον, με απόφαση του προπονητή Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για το είδος του παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε ο έμπειρος επιθετικός. Σύμφωνα με το "Athletic", πάντως, ο Αφρικανός επέστρεψε καθυστερημένα από ταξίδι του στο εξωτερικό.

Η υπόθεση αυτή αναμένεται να αναζωπυρώσει τις φήμες για πιθανή πώληση του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι νέο τριετές συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες», αλλά τη φετινή χρονιά έχει σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ, με το τελευταίο εξ αυτών τον Οκτώβριο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.