Η ασπίδα στον Χατζηθεοδωρίδη και η μαγκιά του Λαμπρόπουλου

SMS

Μη στεκόμαστε στα δύο πέναλτι, αλλά στο τι έδωσε στον ΟΦΗ.

Όταν πας να αγγίξεις το τέλειο και κάνεις ένα λάθος, όλοι θα θυμούνται το λάθος. Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έκανε το (σχεδόν) τέλειο πρώτο ημίχρονο προχθές με τον ΟΦΗ κόντρα στον Άρη, έκανε την τρομερή ενέργεια στη φάση από την οποία ήρθε, στη συνέχεια, το πέναλτι, αλλά στο δεύτερο μέρος έζησε τη σκληρή εικόνα του ποδοσφαίρου.

Κάνει ένα χέρι σε μία φάση που δεν είναι τυχερός. Αν δείτε το ριπλέι τα βάζει με την ατυχία του. Οκ, συμβαίνει. Ο Αρης μειώνει σε 2-1 και το ματς γίνεται ξανά θρίλερ.

Μετά τη γκολάρα του Σαλσέδο για το 3-1 ο ΟΦΗ είναι αγκαλιά με τη νίκη. Ο Χατζηθεοδωρίδης είναι ξανά στο επίκεντρο για το δεύτερο πέναλτι που καταλογίζεται εις βάρος του. Το πρώτο ξεκάθαρο, το δεύτερο ας βάλουν οι σίγουροι το χέρι τους στη φωτιά ότι είναι.

Εμφανώς επηρεασμένος από το πρώτο πέναλτι, η εικόνα του άλλαξε. Δεν ήταν το ίδιο καλός, αλλά συμβαίνει. Δεν θα τον στήσουμε στον τοίχο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βγήκε μετά το ματς και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον συμπαίκτη του και πολύ καλά έκανε. Δεν ήταν ο μοιραίος, ο ΟΦΗ πήρε μεγάλη νίκη και όλα καλά. Συμβαίνει να γυρίσουν όλα... τα άστρα και να κάνεις λάθη, δεν σβήνεται όμως το εξαιρετικό του πρώτο ημίχρονο. Και αυτό να κρατήσετε γιατί δείχνει το δρόμο για τη συνέχεια. Κρατήστε επίσης και τις δηλώσεις του Λαμπρόπουλου. Αρχηγικές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.