H ατάκα της χρονιάς από τον Βοσνιάδη!

SMS
10:31 | 17/12/2019

Με τους... προπονητές της εξέδρας τα έβαλε ο προπονητής των Χανίων

Η ομάδα των Χανίων, επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 στα Περιβόλια, κερδίζοντας για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της.

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλέκος Βοσνιάδης φάνηκε ενοχλημένος από τους... προπονητές της εξέδρας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανακούσει προπονητή να αναφέρεται προς τους φιλάθλους με προτροπή να μην φωνάζουν στο γήπεδο ''βγείτε μπροστά'' γιατί η ομάδα... μπερδεύεται, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

Προσέξτε, όχι να μην βωμολοχούν ή να πετούν αντικείμενα, προς Θεού, αλλά μέσω παράκλησης - όπως τόνισε - να μην δίνουν οδηγίες από την εξέδρα κατά την διάρκεια του αγώνα στους παίκτες γιατί τους αποπροσανατολίζουν!

Διαβάστε μέρος των δηλώσεων του:

''Θέλω μία παράκληση να κάνω. Αν μπορεί ο κόσμος να μην πηγαίνει σε τεχνικές συμβουλές και κατευθύνσεις. Μία ομάδα η οποία έχουμε επιλέξει να της κλείσουμε τους χώρους και να τη βρούμε στη μετάβαση σηκώνεται όποιος θέλει από πάνω και φωνάζει "βγείτε μπροστά". Είναι φυσιολογικό να μπερδεύεται μία ομάδα όταν "άντε πάμε μπροστά, άντε πάμε πίσω". Ας έρχεται ο κόσμος να μας στηρίζει, να χειροκροτεί την ομάδα και πιστεύω ότι μέσα από το πλάνο που ακολουθούμε η ομάδα θα βρίσκει τους βαθμούς και θα προχωράει. Πιστεύω να το σεβαστούν και να το κάνουν..''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Χαμογέλασαν» στα Περιβόλια τα Χανιά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.