Η ατάκα του Λυσάνδρου για τις μεταγραφές

ΟΦΗ

Οι μεταγραφές ήταν ένα κομμάτι της συζήτησης με τον Μηνά Λυσάνδρου στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τετάρτης. Και ήταν αυτό που έφερε και τις... πολλές ερωτήσεις.

Στο CEO του ΟΦΗ τέθηκαν όλες οι ερωτήσεις που αφορούν το μεταγραφικό κομμάτι και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Είδηση δεν έδωσε παρά μόνο ότι στην αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία στις 11 Ιουλίου στο ρόστερ θα υπάρχουν κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (χωρίς, όπως ήταν λογικό, να δώσει ακριβή αριθμό).

Ωστόσο η ατάκα που έχει σημασία και δίνει το στίγμα για το πώς κινείται η κρητική ομάδα ήταν αυτή που αφορούσε τους κυρίως στόχους. Συγκεκριμένα, ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε ότι «ουδείς από τους παίκτες που αποτελούν πρώτο μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ, δηλαδή είναι πρώτοι στη λίστα, δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα. Παράλληλα δουλεύουμε και το θέμα με τις αποδεσμεύσεις χωρίς όμως αυτό το κομμάτι να επηρεάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

Αυτό από τη μία δίνει νέο ενδιαφέρον στο... θρίλερ των μεταγραφών και από την άλλη ανεβάζει είναι η αλήθεια των πήχη των προσδοκιών. Η γενική αίσθηση που μας άφησε είναι ότι χρειάζεται υπομονή για τα... καλά. Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λυσάνδρου: «Στόχος τα πλέι οφ και ψηλά στο Κύπελλο»

Οριστικό: Την άλλη εβδομάδα βγαίνουν τα διαρκείας του ΟΦΗ

«Καμία ευθύνη της διοίκησης στο θέμα Τσιλιανίδη»

Δεν τίθεται θέμα Παγκρητίου για τον ΟΦΗ

Σε συζητήσεις ο ΟΦΗ για τηλεοπτική μετάδοση των φιλικών

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.