H «ατσάλινη» Ατλέτικο και η «υπερηχητική» Σίτι

08:49 | 21/02/2019

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ

Περισσότερο παθιασμένη η ομάδα της Ατλέτικο, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο β' ημίχρονο, σκόραρε έπειτα από δύο στημένα με τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της (Χιμένες - Γκοδίν) και με το 2-0 απέκτησε 

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει στη διοργάνωση, με το έργο της «Γιουβε» να είναι πάρα πολύ δύσκολο στη ρεβάνς της 12ης Μαρτίου στο Τορίνο.
Αυτή ήταν η ένατη σερί εντός έδρας νίκη των «ροχιμπλάνκος» σε διοργάνωση της UEFA ήταν απόλυτα δίκαιη με βάση την εμφάνισή τους κυρίως στο β΄ 45λεπτο. 

Αντίθετα, η πρωτοπόρος και αήττητη της Serie A, Γιουβέντους, ήταν απογοητευτική και δικαιολογημένα γνώρισε την ήττα μετά από 4 νίκες στα 5 τελευταία ματς που είχε δώσει στην φάση των νοκ άουτ αγώνων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε κάτι.

Στη Βεστφαλία, έγιναν τρεις ανατροπές. Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε, η Σάλκε το γύρισε όμως η ομάδα του Γκουαρντιόλα κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 παίζοντας με παίκτη λιγότερο και έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης.  

ΗΜάντσεστερ Σίτι απέδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πέτυχε νίκη πρόκρισης στην «ΑουφΣάλκε Αρένα» με 3-2 επί της Σάλκε. Η Σίτι με την 13η νίκη της στα τελευταία 14 ματς απλοποίησε τα πράγματα στη ρεβάνς της 12ης Μαρτίου στον «Ετιχαντ». Οι «βασιλικοί μπλε» έχασαν τεράστια ευκαιρία, με βάση την εξέλιξη του αγώνα να πάνε με το 2-1 στην Αγγλία και να διεκδικήσουν στα ίσια την πρόκριση. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.