Η αύρα της Αναγέννησης και η εμπειρία του ΟΦΗ

SMS

Aναγέννηση και ΟΦΗ απέκτησαν προβάδισμα σε πλέι οφ και πλέι άουτ - ο Γιάννης Χαμαλάκης σχολιάζει τις δύο εντός έδρας νίκες σε Αρκαλοχώρι και ΒΑΚ

Δυστυχώς, μόνο δύο από τις συνολικά τέσσερις ομάδες του νησιού συνεχίζουν στα πλέι οφ και πλέι άουτ των Εθνικών κατηγοριών. Ένα νέο σύτημα από τον ΕΟΚ, στο οποίο συμμετέχουν Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου και ΟΦΗ, ενώ Εργοτέλης και ΑΟΚ Χανιά υποβιβάστηκαν από την Γ' και την Β' Εθνική, αντίστοιχα.

Χθες (Τετάρτη), η Αναγέννηση έκανε το 2-1 απέναντι στον Πορφύρα, το ίδιο συνέβη και με τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ απέναντι στον Δούκα. Παιχνίδια με ομοιότητες και διαφορές.

Στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ έπειτα από ένα μέτριο και αγχωμένο πρώτο ημίχρονο, τον ξεκλείδωσε ο φοβερός Λάππας σε μια βραδιά καριέρας και ο πολύπειρος Κώστας Πάλλης. Γενικά, η εμπειρία ήταν και το κλειδί του αγώνα. Το ΒΑΚ είχε περισσότερο κόσμο από ότι άλλες φορές, όμως το κάλεσμα για τον πρώτο τελικό, δεν ήταν επιτυχημένο. Η ομάδα του Ράλλη ταξιδεύει πλέον στην Αθήνα για το 3-1, αν δεν το κάνει, την Μεγάλη Τετάρτη θα παίξει την ''ζωή'' της. Επιτυχημένη η σεζόν αν σωθεί φέτος, πιστεύω ότι ίσως αλλάξουν πολλά την επόμενη σεζόν.

339877695_1620085948499580_3451793691492707868_n.jpg#asset:444751


Την ίδια ώρα στο Αρκαλοχώρι η ατμόσφαιρα ως συνήθως, είχε περισσότερο ενθουσιασμό από ότι στο ΒΑΚ. Αρκετός ο κόσμος, φόρεσε τα πράσινα μπλουζάκια και στήριξε την νέα ομάδα της Αναγέννησης. Το άγχος κυρίευσε τους κατά τα άλλα έμπειρη 5αδα του Παπαδάκη, απόδειξη η αρκετές χαμένες βολές. Για 35-36 λεπτά η Αναγέννηση ήταν πίσω στο σκορ, ο Πορφύρας ήταν πολύ καλός αμυντικά όμως ο Ραζή με τον Κουρέπη και οι 5 μόλις πόντοι που δέχτηκαν οι ''πράσινοι'' στο τελευταίο δεκάλεπτο, έφεραν πολύ δύσκολα το 2-1. Είναι μεγάλη νίκη γιατί παίζονταν οι κόποι μιας χρονιάς, κερδίζεις σε ματς που δεν είσαι καλός, εκτιμώ ότι θα περάσει η Αναγέννηση στους τελικούς ανόδου, θα δούμε πως θα διαχειριστεί εκεί τα παιχνίδια. Προέχει το παιχνίδι στον Πειραιά όπου οφείλει να το κερδίσει για να ξεμπερδεύει. Ότι και να γίνει, το ρόστερ δεν θα αλλάξει πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκανε το πρώτο βήμα παραμονής ο ΟΦΗ

Mεγάλη νίκη η Αναγέννηση - χαμός στο κατάμεστο κλειστό!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.