H «αυτοκτονία» της χρόνιας!

17:15 | 25/04/2018

O AOX Κισσαμικός προηγήθηκε με 3-0 στην Καρδίτσα (ημίχρονο) όμως τελικά ισοφαρίστηκε στο φινάλε - παράπονα για την διαιτησία από την κρητική ομάδα

Απίστευτο ματς έγινε στην Καρδίτσα. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη βρέθηκε μπροστά με 3-0 μέχρι το 63 όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ - πέναλτι στο 88. 

Στο 22' από σέντρα του Ξύδα ο Κωνσταντινόπουλος προσπάθησε να διώξει προ του Λέο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του (0-1). Δέκα λεπτά αργότερα, η εξαιρετική μπαλιά του Σάλιακα έδωσε έτοιμο γκολ στον Ξυδά και εκείνος έκανε το 2-0. Μάλιστα, ο ΑΟΧ Κισσαμικός απέδειξε την ανωτερότητα του στο α' μέρος με τον Λεό με όμορφο σουτ να διαμορφώνει το 3-0.
Όμως, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με τον Σουντουρά να διαμορφώνει (63') το 1-3 με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 72', ο Τζέκος με κεφαλιά έκανε το 2-3 και το ματς έγινε... ροντέο. Η Αναγέννηση πίεσε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την φάση του 88'. Ο διαιτητής Λάμπρου σε μια δύσκολη φάση, ''είδε'' πέναλτι του Ζιουλη στον Σουντουρά, αποβάλλοντας με 2η κίτρινη τον Ζιούλη και τον Πλαβούκο να ευστοχεί για το τελικό 3-3. 

Έντονα παράπονα έχει ο ΑΟΧ Κισσαμικός από τον διαιτητή της αναμέτρησης Λάμπρου

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας (46' λ.τρ. Κατσίκας), Καρρίκι (61' λ.τρ. Καραγιάννης), Θεοδωράκης, Τζέκος, Κωνσταντινόπουλος, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Σταματάκης, Κονέ, Σουντουρά, Παπαευθυμίου (46' λ.τρ. Ρουσσάκης).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σάλιακας (68' Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης, Ξύδας (80' Βρεττός), Λέο (84' Νικόλτσης)..

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.