Η αυτοπεποίθηση του ηγέτη Φούντα

Απόψεις

Ξεχωριστή εντύπωση έκαναν όσα είπε χθες το νέο απόκτημα του ΟΦΗ.

Ο Ταξιάρχης Φούντας θύμισε... Γιώργο Φούντα. Στο τσαγανό, την αυτοπεποίθηση και την ποδοσφαιρική μαγκιά. Καιρό είχαμε να δούμε ποδοσφαιριστή να βγαίνει μπροστά και να παραδέχεται ότι του αρέσει η πίεση, αυτή την τροφοδοτεί και αντέχει να σηκώσει το βάρος του ΟΦΗ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ομίλου δεν φοβάται την πρόκληση. Και γιατί να τη φοβηθεί άλλωστε, τόσα χρόνια στο εξωτερικό, με παραστάσεις υψηλού επιπέδου, έχει ζήσει πολλά. Αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ δίχως φόβο, αλλά με περίσσιο πάθος, έτοιμος να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ακόμα και για την Εθνική, όταν ρωτήθηκε, ήταν ξεκάθαρος και ανέλαβε την ευθύνη: με τις εμφανίσεις του μέσω του ΟΦΗ ελπίζει να κάνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στρέψει το βλέμμα του προς Ηράκλειο μεριά και να τον καλέσει ξανά.

Ο Φούντας είναι ηγέτης. Αυτό που χρειαζόταν ο ΟΦΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν μετράει τα λόγια του και υπόσχεται αυτά που μπορεί και ξέρει ότι έχει την ικανότητα να προσφέρει.

Χαμογελαστός, αποφασισμένος και ποδοσφαιρικά θρασύς, ο Ταξιάρχης Φούντας έχει όλα τα στοιχεία εκείνα για να γίνει το ίνδαλμα του κόσμου και ο άνθρωπος που θα σπρώξει ολάκερο τον οργανισμό προς την άνοδο. Βαθμολογική και ψυχολογική.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.