Η Βίρτους κέρδισε την Αρμάνι και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

08:31 | 22/09/2021

Η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε στον τελικό του ιταλικού Super Cup της Αρμάνι Μιλάνο με 90-84 και στέρησε από τον Ντίνο Μήτογλου την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο με τη νέα του ομάδα.

Έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, η Βίρτους Μπολόνια του Σέρτζιο Σκαριόλο πλέον, κέρδισε την Αρμάνι και στο Super Cup, τον πρώτο τίτλο της νέας χρονιάς. Το τελικό 90-84 διαμορφώθηκε ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με την Βίρτους να είναι καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στέρησε παράλληλα την δυνατότητα στον Ντίνο Μήτογλου να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο επί ιταλικού εδάφους με την νέα του ομάδα.

Ο Έλληνας φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 8 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 17΄ συμμετοχής. Η Βίρτους του Σέρτζιο Σκαριόλο είχε «οικονομήσει« μια σημαντική διαφορά στη τρίτη περίοδο (67-55), την οποία μπόρεσε να διαφυλάξει μέχρι τέλους.Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζαϊτέ με 18 πόντους (9/12 δίποντα) και 9 ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Σιλντς και Ροντρίγκεθ με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 35-44, 55-67, 84-90

Τα highlights του ματς:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.