Η Χετάφε δεν ταξιδεύει στο Μιλάνο για το ματς με την Ίντερ

08:48 | 11/03/2020

Ο πρόεδρος της Χετάφε ξεκαθάρισε ότι η Ισπανική ομάδα δεν θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για το ματς με την Ίντερ (12/3, 22:00) ακόμη κι αν αυτό σημαίνει αποκλεισμός. ShareTweet

Η Χετάφε κοντράρεται με την Ίντερ στο Μιλάνο (12/3, 22:00) για τους "16" του Europa League σε ένα ματς που εδώ και μέρες έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού. Η ομάδα της Μαδρίτης είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει την Τετάρτη (11/3) στην ιταλική πόλη, αλλά δεν θα το κάνει.

Αυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρός της, Άνχελ Τόρες, με δηλώσεις του στην εκπομπή "El Transistor" του ραδιοφωνικού σταθμού Onda Cero, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών, προπονητών, λοιπών μελών της αποστολής καθώς και των οικογενειών τους ακόμη κι αν αυτό σημαίνει αποκλεισμός από τη διοργάνωση, καθώς η UEFA έχει αποφασίσει έστω και κεκλεισμένων των θυρών το ματς να διεξαχθεί: "Ζητήσαμε από την UEFA να ψάξει μια εναλλακτική και να μην παίξουμε στο Μιλάνο. Δεν θέλουμε να μεταφερθούμε στο επίκεντρο του κορονοϊού. Ζητήσαμε από την ισπανική ομοσπονδία να απαιτήσει την αναβολή. Εάν πρέπει να'αποκλειστούμε, θα αποκλειστούμε. Δεν θα ρισκάρω για κανένα λόγο. Εάν πρέπει να γίνει έτσι, θα γίνει έτσι", υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.