Γιατί θα είναι πλήγμα η απουσία του Μαρινάκη

ΟΦΗ

Μεγάλο πλήγμα για τον ΟΦΗ η πιθανή απουσία του ηρακλειώτη ακραίου αμυντικού στο «Βικελίδης».

Το απρόοπτο με τον Νίκο Μαρινάκη δημιουργεί ένα επιπλέον «πονοκέφαλο» στον Νίκο Νιόπλια ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, για την πρεμιέρα της Super League 1.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και ξεκίνησε ήδη τις θεραπείες, σε μία «μάχη» με τον χρόνο, ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος μεχρι την ερχόμενη Δευτέρα (13/09).

Υπάρχουν ακόμη μέρες για ν’ αποθεραπευτεί πλήρως, όμως η παρουσία του απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» δε θεωρείται σίγουρη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Μακεδόνας τεχνικός δε θέλει φυσικά να σκέφτεται ούτε για αστείο ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του έμπειρου παίκτη του.

Είναι ξεκάθαρο πως το τελευταίο διάστημα ο Μαρινάκης είχε «καπαρώσει» τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας των «ασπρόμαυρων» και ήταν σαφώς πιο μπροστά από τον Ουές, στην… κούρσα για τη βασική ενδεκάδα.

Γενικότερα πρόκειται για μία πολύτιμη μονάδα του ΟΦΗ, είναι πολύ καλός στο κομμάτι της τακτικής και πάντα τα δίνει όλα στο χορτάρι.

Η συμμετοχή του στο ματς της 1ης αγωνιστικής, όμως, γίνεται ακόμη πιο σημαντική, λόγω και της… υφής του αντιπάλου. Ο Άρης είναι ένα σύνολο, το οποίο διέπεται από επιθετικό πνεύμα και η φιλοσοφία του είναι συγκεκριμένη.

Η ομάδα του Μάντζιου, επίσης, διαθέτει αρκετά ποιοτικά εξτρέμ, που συχνά-πυκνά δημιουργούν ρήγματα από τα «φτερά».

Με δυο λόγια ο ΟΦΗ πρέπει να εμφανιστεί απόλυτα συγκεντρωμένος στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας και να μην επιτρέψει στους Θεσσαλονικείς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Και σ' αυτόν τομέα η παρουσία του Μαρινάκη στο αρχικό σχήμα του Ομίλου μοιάζει απαραίτητη, αφού ανταποκρίνεται άψογα στα καθήκοντα του.

Η απουσία του Μεγιάδο «πληγώνει» ήδη αρκετά τον ηρακλειώτικο σύλλογο και σίγουρα αν δεν παίξει τελικά και ο Κρητικός άσος, το πρόβλημα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο για τους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόβλημα με Μαρινάκη

Η πρεμιέρα της Super League και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.