Η Δαμάστα πρόσφερε αγάπη στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

16:55 | 04/01/2021

Σπουδαία πρωτοβουλία από τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική.

Αντιπροσωπεία της Δαμάστας παρέδωσε σήμερα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο σύλλογος αποτελεί, εξάλλου, τον επίσημο πρεσβευτή του οργανισμού στην Κρήτη και στηρίζει έμπρακτα το ιερό έργο του.

Η σχετική ενημέρωση: «Παραδόθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως) τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του ΑΟ Δαμάστας.

Ως επίσημος πρεσβευτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Κρήτη, ο ΑΟ Δαμάστας και ο ηγέτης του κ. Αντώνης Παπαδάκης, διοργάνωσαν αυτή την σπουδαία κοινωνική δράση, καθώς λόγω κορωνοϊού δεν ήταν δυνατό να διοργανωθεί το καθιερωμένο τουρνουά «Μια αγκαλιά για τα Παιδιά».

Μάλιστα, στην υπηρεσία του "Χαμόγελου του Παιδιού" τέθηκε το support car της Δαμάστας, πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα για την συγκέντρωση των προσφορών για τον οργανισμό.

Τον ΑΟ Δαμάστας σήμερα στην προσφορά αγάπης εκπροσώπησαν ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός και οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Μπιμπίρης και Ιπποκράτης Κομνηνός και η παραλαβή των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης έγινε από τα στελέχη του Οργανισμού, παρουσία της συντονίστριας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κρήτη κ. Χρυσής Μπομποδάκη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.