Η δημόσια έκκληση του Στέφανου Τσιτσιπά για τους πληγέντες από πλημμύρες και πυρκαγιές

21:23 | 12/09/2023

Η Ελλάδα περνάει δύσκολα τις τελευταίες μέρες. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές ακολούθησαν πλημμύρες που προκάλεσαν τραγωδία στη Θεσσαλία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να βοηθήσει από την πλευρά του και ζητάει από τον κόσμο να συμμετάσχει μαζί του στη συγκέντρωση χρημάτων. «Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του στην ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό», έγγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ανάρτησή του στο Instagram.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.