Η διαφορετική «πρώτη» και ο ορίζοντας της Ολλανδίας

09:37 | 28/06/2024

Αποχωρήσεις, αφίξεις κι ένας νέος ΟΦΗ στην «πρώτη» της Δευτέρας.

Την προσεχή Δευτέρα τα... κεφάλια μέσα στον ΟΦΗ. Την 1η Ιουλίου είναι προγραμματισμένη στο ΒΑΚ η «πρώτη» της ομάδας για τη νέα σεζόν, με την αποστολή να μένει στο Ηράκλειο έως τις 11 Ιουλίου και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας έως τις 26 Ιουλίου.

Η φετινή «πρώτη» θα είναι διαφορετική από αυτές των τελευταίων ετών, με πολλές απουσίες, νέα πρόσωπα και μία αύρα... αλλαγής, για να θυμηθούμε και λίγο από βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Τοράρινσον, Βούρος, Μεγιάδο, Μπάκου, Μοσκέρα, Λουίς Φελίπε, Τοράλ δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ του ΟΦΗ,ο οποίος ήδη προχώρησε σε τρεις προσθήκες (Χατζηθεοδωρίδης, Γκονζάλεθ και Καραχάλιος) και πάει άμεσα για ακόμα μία, αυτή του Χριστόπουλου για τα στόπερ.

Επί της ουσίας ο ΟΦΗ έχει βγάλει μεγάλο μέρος της μεταγραφικής ενίσχυσης και στόχος είναι μέχρι να αναχωρήσει για την Ολλανδία να έχει αποκτηθεί ακόμη ένας στόπερ κι ο εξτρέμ.

Η αλήθεια είναι πως ο βασικός κορμός της ομάδας αλλάζει, σε αντίθεση με αυτό που ήθελε ο Δέλλας, έγιναν μεγάλες αλλαγές, αλλά τουλάχιστον έχουν προχωρήσει τα μεταγραφικά και καλύπτονται τα κενά για να μπορεί ο Μακεδόνας προπονητής να δουλέψει και να μοντάρει το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.