Η διακοπή «μεταμορφώνει» τον ΟΦΗ

15:50 | 02/10/2020

Η παύση της δράσης μετά την Τούμπα βοηθάει τον Όμιλο να παρουσιάσει στη συνέχεια ένα καλύτερο «πρόσωπο».

Είναι γεγονός πως σε απόλυτη πλέον προτεραιότητα για τον ΟΦΗ βρίσκεται η αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (04/10).

Τα προβλήματα, πάντως, που προέκυψαν με Βούρο και Μεγιάδο αναμένεται να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του συνόλου του Σίμου απέναντι στο «δικέφαλο».

Παρόλα αυτά, ο ηρακλειώτικος σύλλογος προετοιμάζεται με σοβαρότητα και συγκέντρωση και θα πάει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Ο αντίπαλος «καίγεται» για τη νίκη, αλλά ο ΟΦΗ θέλει να διατηρήσει το αήττητο του σερί και συγχρόνως να βελτιώσει τη συγκομιδή του.

Μετά το παιχνίδι στη συμπρωτεύουσα ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας, κάτι που… εξυπηρετεί τον 42χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του.

Από τη μία πλευρά, οι «ανάσες» είναι πολύτιμες, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν ξεκουράστηκαν αρκετά το καλοκαίρι, μιας και ο κορωνοϊός διαφοροποίησε εντελώς τις ημερομηνίες και τα πλάνα των ομάδων.

Από την άλλη, τώρα, ο νεαρός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια… μίνι προετοιμασία στο συγκρότημα του, αν και υπάρχουν τέσσερις παίκτες με διεθνείς υποχρεώσεις.

Όπως και να’ χει, όμως, το πράγμα, η παύση της δράσης δίνει τη δυνατότητα για σκληρή και εποικοδομητική δουλειά, προκειμένου με την επανέναρξη της Super League 1 ο ΟΦΗ να βρεθεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Από’ κει και πέρα, είναι δεδομένο πως θα γίνουν ακόμη κάποιες κινήσεις στα μεταγραφικά, οπότε οι νεοαποκτηθέντες θα έχουν ένα διάστημα προσαρμογής στο καινούργιο τους περιβάλλον.

Η διακοπή έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή για τον Όμιλο, ο οποίος θα προσπαθήσει να την αξιοποιήσει στο έπακρο, προκειμένου να επανεμφανιστεί βελτιωμένος και φυσικά πιο «φρέσκος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.