Η δικαίωση στη Βέροια, οι βαθμοί στον ΑΟΧ/Κισσαμικό…

13:28 | 17/04/2018

Μετά από διάστημα κοντά έξι (!) μηνών, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός προσθέτει στο ενεργητικό του τους τρεις βαθμούς του αγώνα πρώτου γύρου με τη Βέροια.

Υπενθυμίζουμε πως τότε η ομάδα της Ημαθίας δεν είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, δεν είχε καταφέρει όμως για συγκοινωνιακούς λόγους να φτάσει έγκαιρα στο γήπεδο για τον αγώνα με την ομάδα των Χανιών. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε υποβάλει ένσταση ζητώντας να πάρει τον αγώνα «στα χαρτιά», η οποία όμως απορρίφθηκε…

Παρόλα αυτά τους βαθμούς θα… τους πάρει, καθώς πλέον η Βέροια δεν μετέχει στο πρωτάθλημα. Στην περίπτωση που συνέχιζε, ο αγώνας θα οριζόταν εκ νέου. Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει: «Απορρίπτει την ένδικη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΟΧ/Κισσαμικός. Απαλλάσσει την ΠΑΕ Βέροια, ως προς την αποδιδομένη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση. Διαβιβάζει στη Διοργανώτρια Αρχή, για τις δικές της ενέργειες, κατά τα οριζόμενα στη διάταξη του άρθρου 17§2περ.α' του ΚΑΠ».

Πλέον με τους τρεις αυτούς πόντους, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ανεβαίνει στους 49 και πλησιάζει στους δύο πόντους την Παναχαϊκή και την 3η θέση της βαθμολογίας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.