Η δικαίωση του Πετράκη

SMS
00:10 | 25/03/2018

​Για την σημερινή ήττα από τον Άρη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League, μίλησε ο τεχνικός του Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης​

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχασε σήμερα (2-3) από τον Άρη, παρά την καλή του εμφάνιση. Ο Γιώργος Πετράκης τόνισε στην συνέντευξη τύπου για το ωραίο ματς και την προσπάθεια των παικτών του ενώ αναφέρθηκε και στην... δικαίωση για την πορεία του Άρη.

Αναλυτικά οι αναφορές του κρητικού τεχνικού:

«Πριν την εκκίνηση του παιχνιδιού για εμένα ήταν δύο τα σημαντικότερα πράγματα που υπήρχαν. Το ένα είχε να κάνει με τη δυσκολία του παιχνιδιού όσον αφορά την ποιότητα και το μέγεθος του αντιπάλου και το δεύτερο, που είναι από την απέναντι πλευρά, το μεγάλο κίνητρο, που ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με γκολ και ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο, παρότι φαινόταν ο Άρης να πατάει καλύτερα και να έχει την υπεροχή, κάναμε καλές ευκαιρίες, είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις, με αριθμητικό πλεονέκτημα κοντά στην αντίπαλη περιοχή, τις οποίες δεν καταφέραμε να τις κάνουμε ευκαιρία, χωρίς η εικόνα μας να είναι κακή. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι ήμασταν πίσω στο σκορ, οι παίκτες κατάλαβαν ότι μπορούν, τα έδωσαν όλα, πιέσαμε ψηλά τον Άρη και δημιουργήσαμε πάρα πολλά προβλήματα και μετά την ισοφάρισή μας. Η αίσθησή μου είναι ότι μετά το 2-2 θα μπορούσαμε και με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε να πετύχουμε και τρίτο τέρμα και να βρεθούμε εμείς μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς αυτό το πληρώσαμε και έτσι δεχθήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά και δεν μπορέσαμε να βάλουμε κι εμείς ακόμα ένα για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μπορώ να πω ότι μας αδικεί, με βάση την προσπάθεια και τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς να θέλω να μειώσω και την προσπάθεια του Άρη. Καλή συνέχεια στον Άρη και να πετύχει τους στόχους του. Είχα πει και στον πρώτο γύρο και σίγουρα δικαιώνομαι για τα λεγόμενά μου, ότι είναι μια ομάδα δομημένη για να μπορέσει να κατακτήσει την άνοδο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.