Η διοίκηση μίλησε, ώρα να μιλήσει ξανά ο κόσμος!

08:11 | 15/09/2022

Ο Γκερέρο είναι μία κανονική μεταγραφή, η διοίκηση αντέδρασε και τώρα πρέπει να μιλήσει ξανά ο κόσμος. Του Δ.Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Μετά την τρικυμία και τις απομακρύνσεις, η ανασύνταξη και η επανεκκίνηση στον ΟΦΗ. Μετά την καταιγίδα, τα λαϊκά δικαστήρια και την οργή λαού, οι γρήγορες αποφάσεις, η κινητικότητα και η επανασυσπείρωση.

Ο ΟΦΗ δεν σ’ αφήνει ποτέ να πλήξεις και μια χρονιά δεν είναι ποτέ επανάληψη της προηγούμενης, και το περίφημο project έγινε σκόνη και θρύψαλα μέσα σε λίγες μόλις μέρες. Η διοίκηση επιτέλους λειτουργεί ως τέτοια και πράγματα που έπρεπε να γίνουν εδώ και μήνες έγιναν μέσα σε λίγα 24ωρα.

Το χειρόφρενο λύθηκε και ο οργανισμός του ΟΦΗ δείχνει να παίρνει μπροστά, λες και όλοι, πιο ανακουφισμένοι τώρα, δείχνουν πως έπρεπε να λειτουργούν τα πράγματα, αποδεικνύοντας ακόμα περισσότερο πως το μέχρι την Κυριακή το βράδυ διοικητικό σχήμα ήταν εκτός τόπου και χρόνου, κυρίως με το δεύτερο είχε το μεγάλο πρόβλημα.

Η άφιξη του Γκερέρο είναι μεταγραφή αεροδρομίου (μένει να δούμε και τον εξτρέμ που θα αποκτηθεί), έστω του δικού μας του μικρού και στενάχωρου «Νίκος Καζαντζάκης» που υπό άλλες προϋποθέσεις θα έφερνε και κόσμο στην υποδοχή, ωστόσο ο κόσμος πικραμένος και στεναχωρημένος δεν έχει όρεξη για τέτοια.

Όλα αυτά όμως ξεχνιούνται, ξέρετε, όταν θα αρχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα κι αυτά λογικά θ’ αρχίσουν να φτάνουν μετά τη διακοπή, όταν αυτή η μισή δόση ομάδας, γίνει επιτέλους ένα κανονικό club, με παίκτες, λύσεις και εναλλακτικές.

Η διοίκηση λοιπόν μίλησε έστω και με χρονοκαθυστέρηση, ελπίζουμε μόνο να υπάρξει, εσωτερικά η απαραίτητη αυτοκριτική και ν’ ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται.

Τώρα πρέπει να μιλήσει ξανά ο κόσμος της ομάδας. Να ξαναπάρει τη θέση του και να βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια που θα κάνουν, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Να γίνει κι αυτός μια νέα μεταγραφή.

Το γήπεδο πρέπει να θυμίζει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να ναι καυτό και ανεβαστικό για την ομάδα, που αν μη τι άλλο και με τον Παναιτωλικό, αυτό που μπορούσε το έπαιξε! Ας είναι η αρχή μιας νέας αφετηρίας, γνωρίζοντας πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, κι ο ΟΦΗ το χει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Διαβάστε επίσης:

Γκερέρο Analysis: Παίκτης του προπονητή και της ομάδας

Η άφιξη Γκερέρο, το συμβόλαιο και η δήλωση για ΠΑΟΚ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.