«Η διοίκηση του Ε.Α.Κ.Η., έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των σωματείων»

21:20 | 03/11/2022

Η ανακοίνωση της περιφερειακής επιτροπής της επιτροπής κολύμβησης, με αφορμή το κλείσιμο της πισίνας εκμάθησης για λόγους συντήρησης

H ανακοίνωση του ΠΕΚΥΚΡ:

Με αφορμή το κλείσιμο της πισίνας εκμάθησης (μικρή πισίνα) του Ε.Α.Κ.Η. για εργασίες συντήρησης, θα θέλαμε, εκπροσωπώντας τα σωματεία του υγρού στίβου της πόλης του Ηρακλείου, να βεβαιώσουμε ότι οι πισίνες του Ε.Α.Κ.Η. λειτουργούν άψογα μετά και τις εργασίες αναβάθμισης των τελευταίων χρόνων.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα των εγκαταστάσεων σε καθημερινή βάση και η φιλοξενία / συνύπαρξη τριών αθλημάτων του υγρού στίβου (κολύμβηση, καλλιτεχνική κολύμβηση, υδατοσφαίριση) απαιτεί στενή παρακολούθηση της λειτουργίας των από τη Διοίκηση και το προσωπικό του Ε.Α.Κ.Η.

Όπως πολλές φορές μας έχει δείξει έμπρακτα στο πρόσφατο παρελθόν, η τωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Κ.Η. δείχνει πραγματική φροντίδα στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών. Η Διοίκηση του Ε.Α.Κ.Η., έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των σωματείων που θεωρούν ότι φιλοξενούνται σε ένα χώρο που συνεχώς αναβαθμίζεται και παρέχει άριστεςσυνθήκες για την προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητές τους.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη Διοίκηση του Ε.Α.Κ.Η για τις όποιες ενέργειές τους για την γρήγορη επαναλειτουργία της πισίνας εκμάθησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.