H διοικητική... σπόντα του πρώην για την «ασθένεια» του Τσέλιου

SMS
08:50 | 11/03/2019

Αιχμές από τον Γιώργο Βρέντζο προς την διοίκηση του Εργοτέλη με φόντο την μη συμμετοχή του Ηλία Τσέλιου στο παιχνίδι με τον Βόλο

Είναι γνωστό ότι πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος παρακολουθεί στενά την αγαπημένα του ομάδα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που σχολιάζει σε ''κιτρινόμαυρα'' forum.

Αυτή τη φορά το σχόλιο του ήταν ιδιαίτερα καυστικό το οποίο γεννά ερωτήματα προς την διοίκηση του Εργοτέλη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο πρώην ισχυρός άντρας της ποδοσφαιρικής ομάδας υπονόησε ότι ο Ηλίας Τσέλιος δεν ήταν κλινήρης με τον Βόλο όπως παρουσιάστηκε, αλλά δεν αγωνίστηκε για άλλους λόγους.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βρέντζος: ''Η "ασθένεια" του Τσέλιου μεσοβδόμαδα απέδειξε γι' ακόμα μια φορά ότι έχουμε πολύ καλά κι ικανά στελέχη και παράγοντες για 2ο ρόλο, αλλά από ηγεσία (κι "άντερα") μηδέν...''

Άραγε θα απαντήσει η διοίκηση της ομάδας στο αιχμηρό σχόλιο του... πρώην ή θα το αφήσει να περάσει;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.