Η δράση του ΟΦΗ, η προσωπική εμπειρία του Βούρου και η προτροπή του Νταμπράουσκας

SMS
19:00 | 24/10/2023

Δείτε όλα όσα δήλωσαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Βάλντας Νταμπράουσκας καθώς και οι Ηλίας Πουρσανίδης - Σταύρος Αρναουτάκης, στο περιθώριο της δράσης των δύο φορέων για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (24/10) η δράση της ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την πρόληψη και ενημέρωση σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, έδωσαν το παρών γυναίκες για δωρεάν μαστογραφία αλλά κυρίως η καμπάνια της ΠΑΕ έγινε με φόντο την την ευαισθητοποίηση γύρω από ένα τόσο σημαντικό θέμα υγείας.

Τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Ηλίας Πουρσανίδης, ο Βάλντας Νταμπράουσκας και ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Πραξιτέλης Βούρος. Μάλιστα, στις δηλώσεις τους έκαναν λόγο για μια σημαντική πρωτοβουλία, με τον Λιθουανό προπονητή να καλεί τις γυναίκες στο ''Γεντί Κουλέ'', στο ματς της Δευτέρας απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος αναφέρθηκε στην προσωπική εμπειρία που έχει εξαιτίας της μητέρας του.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε ότι η ''πρόληψη σώζει ζωές'' ενώ η διεθνής αθλήτρια του ΟΦΗ, Μαρία Πατερνά, προέτρεψε τις γυναίκες να μην ξεχνούν να κάνουν μαστογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.