H dream team του ΟΦΗ στην εκδίκαση

20:57 | 20/03/2019

Ο ΟΦΗ πήγε ιδιαίτερα ενισχυμένος στην εκδίκαση της έφεσης, η οποία μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη.

Ο ΟΦΗ δεν αφέθηκε στην τύχη του στην εκδίκαση της έφεσης. Πήγε ιδιαίτερα ενισχυμένος γι' αυτή τη δύσκολη υπόθεση, με πρόσωπα ικανά και μακρά θητεία στο χώρο της νομικής.

Δεν είναι μόνο ο γνωστός δικηγόρος Αργύρης Λίβας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά το παρελθόν έχει εκπροσωπήσει δεκάδες ομάδες σε διάφορες υποθέσεις. Είναι και ο Λεωνίδας Κοτσαλής και φυσικά ο Ιάσωνας Παπαστεφανάκης. Ειδικά ο πρώτος είναι ένα διακεκριμένο πρόσωπο, όντας ένας από τους μεγαλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα με σπουδαίες υποθέσεις στο ενεργητικό του. Είναι Ομότιμος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου/Ποινικής Δικονομίας Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Καθηγητής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Μια ματιά στο βιογραφικό του γίνεται αντιληπτό το σπουδαίο έργο του και οι υποθέσεις που έχει αναλάβει, οι οποίες έχουν απασχολήσει την ελληνική επικαιρότητα.

Σε αυτούς φυσικά προσθέστε και τον Βασίλη Λαμπρινό. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ταξίδεψε στην Αθήνα και στάθηκε στο πλευρό του ΟΦΗ για να βοηθήσει και αυτός με την εμπειρία του το σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη υπόθεση. Μία υπόθεση όπου ο ΟΦΗ αναζητά τη δικαίωση.

Η μάχη δεν τελειώνει εδώ. Μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη και φυσικά όλο το τιμ θα είναι πάλι εκεί. Λίβας, Κοτσάλης, Παπαστεφανάκης και Λαμπρινός θα βρεθούν στην εκδίκαση της έφεσης για να υπερασπιστούν τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σπουδαία «μεταγραφή» με Λίβα ο ΟΦΗ

Την επόμενη Τετάρτη η έφεση

Ο ΟΦΗ ζήτησε να μη γίνει δεκτή η παρέμβαση του Απόλλωνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.