Η δύναμη ψυχής του Αλέξανδρου!

SMS
08:14 | 08/08/2018

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης συγκινεί με τα λόγια του και φανερώνει την τεράστια δύναμη της ψυχής του-«Θα παλέψω για την πρωτιά», γράφει χαρακτηριστικά…

Ο άτυχος νέος, που τραυματίστηκε σοβαρά στον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2018, ζει σε… υψηλές εντάσεις και φυσικά μια κακιά στιγμή δεν ήταν δυνατόν να τον «λυγίσει».

Ο Αλεξάκης με ανάρτηση του στο λογαριασμό που διατηρεί το Facebook παραδίδει μαθήματα ζωής και δηλώνει έτοιμος να «τρέξει» ένα δύσκολο αγώνα. Ένα σκέλος που περιλαμβάνει αρκετούς «σκοπέλους». Ο ίδιος, όμως, παρουσιάζεται αποφασισμένος να «παλέψει» για την πρωτιά… Για μια νίκη, η οποία θα σημάνει την… αποθέωση της ανθρώπινης ψυχής και θ’ αποτελέσει σύμβολο αυταπάρνησης και πίστης για γενιές και γενιές.

Αναλυτικά ο Αλεξάκης έγραψε: «Τόσα χρόνια τρέχω διαφορά σκέλη σε αγώνες, τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή να τρέξω για το πιο μεγάλο σκέλος της ζωής μου και θα παλέψω για την πρωτιά. Αλλά δεν θα είναι εύκολο, το γνωρίζω.

Γι’ αυτό ευχαριστώ όλο αυτόν τον κόσμο που μου έχει σταθεί δίπλα μου και με έχει βοηθήσει τόσο, όπως και την οικογένεια μου κυρίως. Σημαίνει πολλά… Αλήθεια! Ευχαριστώ για όλα! #122». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.