Η δύσκολη αποστολή του ΟΦΗ δεν είναι μόνο οι μεταγραφές

Απόψεις

Ίδιον του Έλληνα είναι η αποδόμηση και η καταστροφολογία και στον ΟΦΗ οφείλουν να αλλάξουν τις εντυπώσεις.

Η ζωή συνεχίζεται, ο ΟΦΗ τελείωσε τη συνεργασία με 6 ποδοσφαιριστές και μάλιστα ενδεκαδάτους, οι συζητήσεις και η γκρίνια συνθέτουν την καθημερινότητα και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα.

Η επόμενη μέρα θέλει μεταγραφές, ο ΟΦΗ «φωνάζει» πλέον για ενίσχυση. Δεν μιλάμε για κινήσεις που θα έρθουν ως ενισχυτικές, αλλά για μεταγραφές που θα γεμίσουν το ρόστερ και θα μπουν κατευθείαν στην ομάδα. Το πλάνο άλλαξε. Ο ΟΦΗ δούλευε το κομμάτι των (κρίσιμων) ανανεώσεων, αλλά ταυτόχρονα δούλευε και τις μεταγραφές για να ανέβει η ομάδα επίπεδο. Τα νέα δεδομένα διαφοροποιούν την κατάσταση, αλλά και τον χρόνο. Ο ΟΦΗ έχασε βασικούς παίκτες και πρέπει να «τρέξει» για να καλύψει τα κενά και ταυτόχρονα να κάνει αυτό που ήθελε εξ αρχής: να ανεβάσει την ποιότητα.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο είναι των εντυπώσεων. Ο ΟΦΗ πρέπει να αντιμετωπίσει τη γκρίνια, τη δυσαρέσκεια και τον μεγάλο προβληματισμό του κόσμου. Εξωστρέφεια χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ανάλυση του (νέου) πλάνου και πώς θα πορευτεί από εδώ και στο εξής. Το χρειάζεται ο κόσμος όπως χρειάζεται η ομάδα τις μεταγραφές.

Το τι έγινε στα θέματα των ανανεώσεων τα μάθατε, αναλύθηκαν, τα διαβάσατε, το καλύψαμε κι αν θέλετε μία προσωπική άποψη σωστά κατέληξε εκεί ο Όμιλος βάσει της διαμορφωθείσας κατάστασης. Το θέμα για τον κόσμο είναι η «επόμενη μέρα» και πως θα σταματήσει αυτή η (λανθασμένη) εντύπωση πως ο οργανισμός παρουσιάζει εικόνα διάλυσης. Ίδιον του Έλληνα είναι η αποδόμηση και η καταστροφολογία, τόσα χρόνια στον ΟΦΗ θα έπρεπε να το έχουν μάθει. Άρα εκτός από τις μεταγραφές οφείλουν να δουλέψουν και τον επικοινωνιακό καθησυχασμό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.