Η έκπληξη με Άγγελο Χαριστέα από τον Λευτέρη Αυγενάκη

SMS
21:20 | 19/05/2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν ο γκεστ σταρ στην ομιλία του υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο Αγγελος Χαριστέρας, ο χρυσός σκόρερ της Εθνικής ομάδας στο ιστορικό Euro του 2004, έδωσε το παρών στην ομιλία του Λευτέρη Αυγενάκη, στο Κλειστό του Λίντο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον υφυπουργό Αθλητισμού και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία: "Λευτέρη Αυγενάκη όχι μόνο ίδρωσες τη φανέλα, αλλά τη μάτωσες. Εχω ζήσει σαν ποδοσφαιριστής δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά τα τελευταία 4 χρόνια έδωσες υπουργέ μία νέα βαρύτητα στο υπουργείου. Ένα μεγάλο μπράβο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο για πρώτη φορά είχε τη χρηματοδότηση που έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Βοήθησε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο εκσυγχρονισμός είναι επίσης ένα μεγάλο βήμα που έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Σου εύχομαι καλή επιτυχία, θέλω να συνεχίσεις το έργο σου. Θέλω να συνεχίσουμε να είμαστε συνεργάτες και φίλοι. Μόνο με ανθρώπους σαν κι εσένα μπορεί η χώρα να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χαριστέας.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε για την παρουσία του τον παλαίμαχο επιθετικό: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο Χαριστέα. Δεν έμεινε στις δάφνες και συνέχισε την προσφορά. Άγγελε σε ευχαριστώ για τη συνεργασία".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.