​Η «έκρηξη» του Μπούση και οι προτάσεις από τη Σκανδιναβία

SMS

Τι υπήρχε πίσω από την ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση για τον Δήμο Ηρακλείου.

Εύλογο θόρυβο προκάλεσε η ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση αναφορικά με το θέμα του Σκαφιδαρά και τις καθυστερήσεις, κάτι που έφερε την απάντηση του Δήμου Ηρακλείου και την ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση όχι γιατί κρύβεται κάτι το πολιτικό από πίσω ούτε γιατί έχει κάτι προσωπικό με τον Βασίλη Λαμπρινό, αλλά γιατί τις τελευταίες μέρες προέκυψαν συζητήσεις με ομάδες από τη Σκανδιναβία οι οποίες εξέφρασαν το ενδιαφέρον να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους στην Κρήτη.

Λειτουργικά, λοιπόν, το ΒΑΚ των τριών γηπέδων, όπως είναι δηλαδή αυτή τη στιγμή, δεν βοηθάει ώστε να προχωρήσουν οι συμφωνίες και αυτό ήταν που ενόχλησε τον Μιχάλη Μπούση, ο οποίος βλέποντας ότι «χαλάει» η δουλειά και επειδή η υπόθεση του Σκαφιδαρά «τραβάει» μία πενταετία χωρίς πράξεις εκτός από υποσχέσεις, αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάρτηση που ανέβασε στα social media το απόγευμα της Τρίτης και έφερε τη (μερική) ρήξη με τον Δήμο. Μερική γιατί όταν υπάρχει καλή διάθεση όλα λύνονται και μπορούν να τελειώσουν οι παρεξηγήσεις. Ακόμα και σε στιγμές που η παρορμητικότητα δεν σε κάνει να δεις τις συνέπειες, οι οποίες άφησαν πίσω τους πληγές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.