Η εξοικονόμηση ενέργειας και το νέο ισοθερμικό κάλυμμα στην πισίνα του Λίντο

SMS
10:00 | 07/10/2022

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβού

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:

Με γνώμονα το βέλτιστο αποτέλεσμα, την εξοικονόμηση ενέργειας και την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου, μετά από συντονισμένες προσπάθειες πολλών μηνών δεδομένου ότι προχωρήσαμε σε ειδική παραγγελία από το εξωτερικό, παραλάβαμε πριν από μία εβδομάδα το νέο ισοθερμικό κάλυμμα για την μεγάλη πισίνα του ΕΑΚΗ.

Το παλαιό κάλυμμα πλέον δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μας, μιας και είχε προμηθευτεί αρκετά χρόνια πριν έχοντας υποστεί φθορές.

Το νέο κάλυμμα πληρεί όλες τις προδιαγραφές προκειμένου η πισίνα να μην έχει απώλειες θερμότητας.

Τέλος, επειδή από την πρώτη μέρα μάθαμε να μιλάμε με τη γλώσσα της αλήθειας, έντιμα χωρίς αστερίσκους και υπονοούμενα.

Υπενθυμίζουμε!

2 χρόνια τώρα την συντήρηση και επίβλεψη του μηχανοστασίου έχει αναλάβει εξωτερικός συνεργάτης ο οποίος είναι πιστοποιημένος, γνώστης του μηχανοστασίου μιας και είναι αυτός που το κατασκεύασε και τα πάντα μέσα λειτουργούν ψηφιακά. Η θερμοκρασία είναι σταθερή και δεν μεταβάλλεται χειροκίνητα όπως παλιά καθ' υπόδειξη προπονητών κτλπ.

Πέρυσι ήμασταν το μοναδικό κρατικό κολυμβητήριο σε όλη την Ελλάδα, γεγονός που παραδέχτηκαν τα σωματεία που πραγματοποιήσαμε πρωινές προπονήσεις. Πρωινές προπονήσεις που το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου είχε να δει πολλές δεκαετίες.

Φέτος μετά τη συνάντηση της Διοίκησης με τα σωματεία αποφασίσαμε από κοινού και ομόφωνα να προγραμματίζουμε τις πρωινές προπονήσεις όταν μας το επιτρέπει ο καιρός και οι συνθήκες μέχρις ότου περάσει ο χειμώνας ή βελτιωθούν οι γεωπολιτικές συνθήκες.

Για όσους δεν έχουν κατανοήσει ότι η ενεργειακή κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες καθώς και τα κολυμβητήρια όλης της Ευρώπης τα οποία αναστέλλουν ή μειώνουν την λειτουργία τους, να τους επισημάνουμε ότι το μέλημά μας είναι να παραμείνουμε ανοιχτά χωρίς περικοπές...αλλά χωρίς υπερβολές! 3 χρόνια έχουμε δείξει έμπρακτα πως λειτουργούμε ως Διοίκηση.

Είναι εύκολο να βγάζει κανείς συμπεράσματα και μάλιστα αυθαίρετα αλλά.. “ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.”

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.