Η Ελλάδα θέλει το Μουντιάλ του 2030!

13:54 | 02/11/2018

Λέτε να το ζήσουμε κι αυτό;

Ακούγεται απίστευτο, αλλά η Ελλάδα θέλει να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030!

Συγκεκριμένα, το σχέδιο του να αναλάβουν Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία από κοινού μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τη Βάρνα και αυτή δεν είναι άλλη από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030!

«Αξίζει τον κόπο να υποβάλουμε μια πρόταση οι τέσσερις χώρες, προκειμένου να φιλοξενήσουμε από κοινού το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2030», ήταν τα λόγια του κ.Τσίπρα, ο οποίος πρόσθεσε: «Αυτή την ιδέα θα την επεξεργαστούμε περαιτέρω από κοινού».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Έλληνας πρωθυπουργός, η αρχική ιδέα για τη διεκδίκηση του Μουντιάλ του 2030 ανήκει στον Σέρβο πρόεδρο, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 υπάρχει ήδη η κοινή υποψηφιότητα Αργεντινής, Παραγουάης και Ουρουγουάης, ενώ η ομοσπονδία της Ιρλανδίας, γνωστοποίησε πως θα σταθεί στο πλευρό των Αγγλίας, Σκωτίας, Ουαλίας και Β.Ιρλανδίας, προκειμένου να εξεταστεί η πιθανότητα κοινής υποψηφιότητας για το ίδιο Μουντιάλ.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην τετραμερή συνάντηση Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας - Σερβίας που διεξάγεται στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.