Η ενημέρωση του ΟΦΗ για τους διεθνείς

18:34 | 17/11/2021

Τι έκαναν οι διεθνείς της κρητικής ομάδας

Τι αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με τη συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των εθνικών ομάδων το Νοέμβριο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21.

Ο Devis Epassy συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Καμερούν, η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο και βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Στα δύο τελευταία χρονικά ματς το Καμερούν νίκησε 4-0 εκτός έδρας το Μαλάουι και 1-0 την Ακτή Ελεφαντοστού.

Η εθνική Λουξεμβούργου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση, με τον Vahid Selimovic να μένει στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν (1-3), ενώ αγωνίστηκε βασικός στο ματς με την Ιρλανδία, μην καταφέρνοντας να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα με σκορ 0-3.

Πολύ κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 βρίσκεται η Εθνική Ελπίδων, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου της, μετά τις νίκες απέναντι σε Λευκορωσία (2-0) και Ισλανδία (1-0). Ο Απόστολος Διαμαντής φορώντας ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αγωνίστηκε και στα δυο ενενηντάλεπτα, ενώ ο Φροίξος Γρίβας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.