Η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας κρίνει τη σέντρα της Super League 2

22:08 | 19/11/2020

Η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας κρίνει τη σέντρα της Super League 2

Συνάντηση ανάμεσα στην ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League έγινε την Πέμπτη (19/11) τόσο για το Κύπελλο Ελλάδας, όσο και για εκκίνηση των πρωταθλημάτων της SL2-FL.

Αυτό που προκύπτει σε ό,τι αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο παραμένει στον «αέρα», είναι πως ο τηλεοπτικός πάροχος πιέζει την Ομοσπονδία προκειμένου να βρεθούν ημερομηνίες για τα παιχνίδια.

Είναι κάτι παραπάνω από πιθανό η διοργάνωση να συνεχιστεί με ομάδες της Super League 1, ενώ γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν και οι ΠΑΕ της Super League 2. Αυτό όμως, όπως και η σέντρα στην SL2-FL, θα κριθεί ξεκάθαρα από την επιδημολογική κατάσταση της χώρας.

Το κοινό μέτωπο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εξακολουθεί να υπάρχει, ωστόσο, τις τελικές αποφάσεις θα της πάρουν η Πολιτεία και οι Λοιμωξιολόγοι.

Εκ μέρους της διοργανώτριας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις και η προσπάθεια για να βρεθεί η «χρυσή» τομή συνεχίζεται. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί σε πρώτη φάση είναι πως για να δοθεί πράσινο φως για σέντρα σε SL2-FL θα πρέπει να βελτιωθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και να χαλαρώσουν τα μέτρα.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί η διοργανώτρια θα ζητήσει να δοθεί το Ok για ομαδικές προπονήσεις ώστε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Είτε αυτό είναι μετά τις 30 Νοεμβρίου με βάση το αρχικό πλάνο του ολικού lockdown είτε σε περίπτωση παράτασης των μέτρων.

Όλα έχουν πλέον να κάνουν με τον αριθμό των κρουσμάτων και της ασφυξίας που προκαλεί ο κορονοϊός τις τελευταίες ημέρες στα νοσοκομεία.

Πηγή: mikriliga.com

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.