Η επιστολή του Γκολομέεβ και το «ευχαριστώ» σε Αυγενάκη

SMS
10:35 | 07/04/2021

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ με επιστολή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ευχαρίστησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, ενώ τόνισε ότι «απέδειξαν ότι λειτουργούν πρώτα ως άνθρωποι». 

Αναλυτικά η επιστολή του Κρίστιαν Γκολομέεβ στο ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισα.

Στην συνέντευξή μου στο ΑΠΕ είχα δηλώσει ότι γνώρισα ότι τόσο ο κ. Αυγενάκης όσο και ο κ. Παναγιωτόπουλος λειτουργούν πρώτα ως άνθρωποι και το απέδειξαν για μία ακόμη φορά.
Το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξαν με γεμίζει αισιοδοξία και μου δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για έναν αθλητή, από το να γνωρίζει ότι η πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες και τις προσπάθειες που κάνουμε, για να φέρουμε μια διάκριση στη χώρα μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το δημοσιογράφο Νίκο Λάκατα, για την ανάδειξη του προβλήματος. Ο θεσμικός και ταυτόχρονα σημαντικός ρόλος του Εθνικού Πρακτορείου της χώρας, για άλλη μια φορά λειτούργησε ευεργετικά.

Από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε το πρόβλημά μου έως και σήμερα έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα, που σε συνδυασμό με την πολιτική στήριξη με κάνουν να ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί όπου θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις κι εύχομαι να κάνω υπερήφανους όλους όσοι στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα μου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δεύτερη οικογένειά μου τον Εθνικό Πειραιώς και τον πρόεδρο Γιάννη Πατλάκα, καθώς και τους χορηγούς μου Stoiximan, My Market, Speedo και την εταιρία αθλητικού marketing Pro Game, με την οποία συνεργάζομαι και όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν δίπλα μου.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Τόκιο!

Κρίστιαν Γκολομέεβ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.