Η επιστροφή στο ΒΑΚ και τα ευχαριστώ για το Παγκρήτιο

17:14 | 24/01/2022

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ για το διάστημα που χρησιμοποίησε το Παγκρήτιο προτού επιστρέψει στο ΒΑΚ.

Θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ επιστρέφει στο ΒΑΚ και με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όσους βοήθησαν -μεταξύ αυτών και ο Εργοτέλης- για τη χρήση του Παγκρητίου για τις προπονήσεις της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας επιστρέφει για προπονήσεις στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο μετά τη διαδικασία της συντήρησης που έγινε στον αγωνιστικό χώρο του πρώτου γηπέδου. Για περισσότερο από έναν μήνα το Παγκρήτιο Στάδιο αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή επιλογή για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας πριν τους αγώνες.

Για τον λόγο αυτό και για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού του Δήμου, κ. Κώστα Βαρδαβά, στον Διευθυντή του Παγκρητίου σταδίου, κ. Δημήτρη Τσιράκο, καθώς και στον γεωπόνο κ. Νίκο Ντιγκάκη για την διευκόλυνση τους ως προς την παραχώρηση του Παγκρητίου σταδίου στην ομάδα μας.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την άψογη συνεργασία και συνεννόηση όλο αυτό το διάστημα ως προς τις ώρες των προπονήσεων στο Παγκρήτιο στάδιο.»

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε δώσει στη δημοσιότητα, πριν από περίπου 1 εβδομάδα, video με την εξέλιξη των έργων στο προπονητικό κέντρο:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.