Η επίθεση του Στειακάκη στον Βαρδαβά και η απάντηση του αντιδημάρχου

Τοπικό

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη με ανάρτησή του στα social media εξαπέλυσε επίθεση στον Κώστα Βαρδαβά με αφορμή τον ρουχισμό της ομάδας.

Η απάντηση του αντιδημάρχου ήρθε κάτω από το ποστάρισμα του Γιώργου Στειακάκη, ο οποίος ανταπάντησε στον ίδιο σκληρό τόνο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Στειακάκη:

Ο κ. Κώστας Βαρδαβάς αρνείται (κωλυσιεργεί, αδιαφορεί) να δώσει στον ερασιτέχνη Εργοτέλη τον ρουχισμό κλπ της ΠΑΕ Εργοτέλης που υπάρχει στο Παγκρήτιο στάδιο, ενώ έχει τουλάχιστον δύο μήνες έχει λάβει έγγραφη εξουσιοδότηση για αυτό από την ΠΑΕ.

Το κάνει προφανώς από πείσμα για να τιμωρήσει εμένα επειδή είχα γράψει ότι δεν επέτρεψε να φέρουν νερά στο Παγκρήτιο για τον Εργοτέλη το καλοκαίρι λόγω χρεών της ΠΑΕ.

Όμως, ούτε τα πράγματα του Εργοτέλη είναι δικά του ούτε το Παγκρήτιο. Τα ρούχα αυτά προορίζονται να ντύσουν νέους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Κάποιοι τον ψήφισαν για να υπηρετεί την πόλη και το κοινωνικό συμφέρον.

Αυτός πληρώνεται να υπηρετεί την κοινωνία και εμείς πληρώνουμε για τον ίδιο σκοπό. Να σέβεται.

Η απάντηση του Κώστα Βαρδαβά:

«Ο Κύριος Στειακακης εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ένα ιστορικό σωματείο με τρόπο που δεν του αξίζει. Κάθε χρόνο εμφανίζεται με επενδυτές που χρεώνουν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την αγορά της πόλης και τους δημότες μέσω του Παγκρητιου εις βάρος όλης της αθλουμενης νεολαίας. Το έχει κάνει πια σύστημα. Μετά δημοσιοποιεί την μεγάλη αγωνία για τον ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Λυπάμαι πολύ. Θα έρθει η ώρα αναλυτικής ενημέρωσης για αυτούς που παιζουν με το ηθικό πλεονέκτημα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και προσπαθούν να δημιουργούν εντυπώσεις.θα συνεχίσω να προασπίζω το δημόσιο συμφέρον κόντρα στα συμφέροντα μικρό παραγόντων και μεγάλο επενδυτών.

Η ανταπάντηση του Γιώργου Στειακάκη:

«Eίσαι πολύ λίγος για να μιλάς για τον Εργοτέλη και τους ανθρώπους που πληρώνουν. Εσύ Μόνο να εισπράττεις ξέρεις για να παριστάνεις τον Αντιδήμαρχο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.