H EΠΟ, οι εκρεμμότητες και η πρόταση της Superleague 2 για έναρξη

11:21 | 04/10/2022

Η Super League 2 ζήτησε το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου, και η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ενέκρινε την πρόταση της, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 3/10.

Αναμένεται πλέον η τελική απόφαση της ΕΠΟ, η οποία δεν μπορεί να εκτιμηθεί για την ώρα με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες γύρω από την στελέχωση των ομιλών.

Υποθέσεις όπως της η κάλυψη των Ξάνθη και Εργοτέλη που έχουν γνωστοποιήσει πως δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα, αλλά και ποια θα είναι η 4η ομάδα από τα μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής. Τέλος, ποια θα είναι η “τύχη” των Πανδραμαϊκού και Αγροτικού Αστέρα.

Όσο αφορά το τελευταίο, η ΕΠΟ θα αποφασίσει στην Εκτελεστική Επιτροπή της Πέμπτης 6/10 έχοντας πρόθεση να προβιβάσει και τις δύο ομάδες, κάτι για το οποίο αντιδρά η Superleague ζητώντας την άνοδο μιας.

Από ότι φαίνεται πάντως, παρά την συμφωνία ΕΠΟ και Superleague 2, δύσκολο να ξεκινήσει στην συμφωνημένη ημερομηνία 16/10, καθώς οι εκρεμμότητες είναι πολλές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Ενέκρινε την πρόταση της της Super League2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου 2022».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.