Η ΕΠΟ ζήτησε από Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν στο σενάριο αλλαγής έδρας

Η ΕΠΟ ζήτησε από Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν μέχρι τη Δευτέρα (15/4) αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε άλλο γήπεδο πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου και αφού αρνήθηκε να βάλει το ποσό των 70.000 ευρώ ως μέρος των εξόδων για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται η συνεδρίασε της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ με βασικό ζήτημα τη λήψη οριστικών αποφάσεων για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ διαψεύδεται η πληροφορία ότι ενδέχεται να εξεταστεί και το σενάριο αλλαγής της ημερομηνίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΠΟ ζήτησε από τους δύο φιναλίντ – Άρη και Παναθηναϊκό – να απαντήσουν αν δέχονται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου σε άλλο γήπεδο.

Για την ακρίβεια, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απαιτείται να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες ύψους 260.000 ευρώ και ο Αχιλλέας Μπέος (Δήμαρχο Βόλου) φέρεται να ζήτησε από την ΕΠΟ να καλύψει το ποσό των 70.000 ευρώ από το συνολικό κόστος. Κατά τις ίδιες πηγές, η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά και στη συνέχεια ζήτησε από τις δύο ομάδες να απαντήσουν στο σενάριο αλλαγής της έδρας έως και τη Δευτέρα (15/4).

Μέχρι στιγμής πάντως, η ΠΑΕ Άρης εμφανίζεται απόλυτη και κατηγορηματική ως προς την έδρα του τελικού καθώς απαιτεί την εφαρμογή της προκήρυξης του θεσμού. Συν τοις άλλοις, η μοναδική επιλογή - πλην του Πανθεσσαλικού Σταδίου - είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας όπου εκεί το κόστος των εξόδων για την εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.