Η επόμενη μέρα χωρίς τον Πέπε Μελ

ΟΦΗ

Το επικείμενο «διαζύγιο» με τον Ισπανό προπονητή και τι παίζει με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Πέπε Μελ μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με την Κηφισιά έμοιαζε σαν... αποδοχή παραίτησης. Ο Ισπανός προπονητής αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι δεν μπορεί "να γυρίσει τον διακόπτη" και στην προσεχή συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου αναμένεται να οριστικοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κι αν δεν συμβεί αυτό και συνεχίσει ο Μελ στον ΟΦΗ, θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη.

Το βάρος, έτσι όπως έχει τώρα η κατάσταση, πέφτει στον αντικαταστάτη του. Τον άνθρωπο εκείνο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ομίλου είτε μέχρι το τέλος της σεζόν είτε με προοπτική να συνεχιστεί και του χρόνου η συνεργασία.

Στον ΟΦΗ έχουν αρχίσει τις σκέψεις για τους πιθανούς αντικαταστάτες, αλλά πρωτίστως πρέπει να αποφασιστεί το μοντέλο. Θα είναι δηλαδή ένας προπονητής... ειδικών συνθηκών που θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν με στόχο τη σωτηρία και να συμμαζέψει αγωνιστικά τον ΟΦΗ ή θα είναι ένας προπονητής που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της τρέχουσας σεζόν και θα σχεδιάσει και τον ΟΦΗ της επόμενης.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί εντόνως στο Ηράκλειο το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου. Ισως γιατί η πλειοψηφία τον θεωρεί ως τον καταλληλότερο για να σώσει την εφετινή παρτίδα. Λογικό, αφού ξέρει από δύσκολες καταστάσεις και είναι από τους ανθρώπους που αγαπάνε τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Capitano.gr δεν έχει γίνει μέχρι τώρα καμία κρούση στον Έλληνα προπονητή από πλευράς ΟΦΗ χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι έχει βγει από το κάδρο.

Το θέμα είναι να ολοκληρωθεί πρώτα το διαζύγιο με τον Πέπε Μελ και στη συνέχεια να κινηθούν οι διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του. Λογικό να είναι στα υπόψιν ο Παπαδόπουλος όπως πιθανότατα και ο Νίκος Νιόπλιας, αλλά πρωτίστως πρέπει οι επικεφαλής να αποφασίσουν τι ακριβώς θέλουν για την τεχνική ηγεσία με γνώμονα και την τρέχουσα χρονιά, αλλά και την επόμενη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.