Η επόμενη μέρα χωρίς τον Τοράλ

ΟΦΗ

Η διαφαινόμενη πώληση του Τοράλ και ο Νταμπράουσκας που θα κρίνει την επόμενη μέρα.

Οι εξελίξεις με τον Τζον Τοράλ πιθανότατα θα αλλάξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ. Οπως επιβεβαίωσε η Κρητική ΠΑΕ, ομάδα του εξωτερικού έκανε πρόταση για την αγορά του Ισπανού χαφ και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να προκύψει το οριστικό deal τα επόμενα 24ωρα.

Θυμίζουμε πως γι' αυτόν τον λόγο ο Τοράλ δεν θα βρίσκεται αύριο, Δευτέρα, στην «πρώτη» του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, περιμένοντας τις εξελίξεις.

Η περίπτωση Τοράλ έρχεται να θυμίσει όσα έλεγε ο Μηνάς Λυσάνδρου στη συνάντηση που είχε τον Μάιο με τους δημοσιογράφους, στον απολογισμό της σεζόν. Εκτός από την περίπτωση του Χρήστου Μανδά, υπάρχει ενδιαφέρον και γι' άλλους παίκτες του ΟΦΗ. Και να που προέκυψε το θέμα με τον Ισπανό χαφ που γεννά το ερώτημα αν ο Όμιλος θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του.

Πρώτον και σημαντικότερο: συμφωνία για πώληση του παίκτη δεν υπάρχει ακόμη. Ναι, είναι προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις και φαίνεται πως ο Τζον Τοράλ ετοιμάζει βαλίτσες... για άλλες πολιτείες.

Δεύτερον και εξίσου σημαντικό: αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα γίνει κίνηση για να αντικατασταθεί ο 28χρονος μέσος είναι ο Βάλντας Νταμπράουκας. Ο προπονητής κρίνει στις μεταγραφές και αυτός έχει την ευθύνη της απόφασης. To θετικό για τον ΟΦΗ είναι πως με την ενδεχόμενη πώληση Τοράλ θα έχει λεφτά να κινηθεί. Επίσης θετικό το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος τώρα άρχισε και υπάρχει χρόνος για να τα βάλουν κάτω οι επικεφαλής και να συζητήσουν για την επόμενη μέρα χωρίς τον Ισπανό στο ρόστερ.

Δεδομένα πρόκειται για μία σημαντική απώλεια, αφού ο ΟΦΗ χάνει έναν από τα πιο ποιοτικά χαφ που είχε, αλλά το ημερολόγιο γράφει 2 Ιουλίου και όχι... 10 Σεπτεμβρίου οπότε δεν χρειάζεται πανικός. Ο ΟΦΗ έχει μία μικρή πολυτέλεια χρόνου για να δει πως θα κινηθεί όταν φυσικά οριστικοποιηθεί το deal και ο Τζον Τοράλ πουληθεί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.