Η ΕΡΤ «πέθανε» Ειρήνη Παππά και Μίκη Θεοδωράκη!

13:12 | 06/05/2020

Σε μία γκάφα τεραστίων διαστάσεων υπέπεσε η ΕΡΤ που «πέθανε» μέσω αναρτήσεων στο facebook την ηθοποιό Ειρήνη Παππά και τον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα στην σελίδα του Αρχείου της ΕΡΤ στο facebook ανέβηκαν αναρτήσεις το πρωί της Τετάρτης που αφορούσαν τον μουσικοσυνθέτη και την ηθοποιό με διαφορά λίγων ωρών. Στις αναρτήσεις αναφερόταν ότι αμφότεροι έφυγαν σήμερα από τη ζωή.

«Απόσπασμα από την εκπομπή «Παρουσίες-Ειρήνη Παπά στις “Ωδές” του Βαγγέλη Παπαθανασίου», στην οποία η σπουδαία ηθοποιός ερμηνεύει ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μας ξεναγεί στο χωριό της, Χιλιομόδι, αλλά και σε μέρη που αγάπησε και συνδέθηκε μαζί τους. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στην Ειρήνη Παπά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή» ανέφερε η σχετική ανάρτηση για την Ειρήνη Παππά.

«Απόσπασμα από την εκπομπή «Το καλλιτεχνικό καφενείο», παραγωγής 1985, στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συναντηθεί τηλεοπτικά με τους πιο στενούς του συνεργάτες. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή» τόνιζε η ανάρτηση για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

Η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός επισημαίνοντας ότι ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες διερεύνησης για τις εν λόγω αναρτήσεις.

«Σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις» σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.