Η Εθνική δεν ήρθε στην Κρήτη για διακοπές

SMS
08:30 | 06/08/2019

Στο.. πόδι το Ηράκλειο για την Εθνική ομάδα

Με μια μικρή καθυστέρηση, λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας (05/08), η Εθνική ''πάτησε'' Κρήτη. Αρκετά μικρά παιδιά βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους διεθνείς. 

Ένα νησί που λατρεύει το μπάσκετ και δεν έχει τόσο συχνά την δυνατότητα να βλέπει από κοντά σπουδαίους αθλητές. Αυτό αποτυπώνεται και από την άμεση κινητοποίηση στο θέμα των εισιτηρίων.

Άλλωστε, όπως τόνισε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, έχουν ομολογήσει και οι περισσότεροι διεθνείς, το Ηράκλειο είναι ένα μέρος που αφενός φέρνει γούρι στην ομάδα, αφετέρου όλοι αισθάνονται όμορφα να αγωνίζονται εδώ. 

Όμως, μην ξεχνάμε ότι η Εθνική δεν ήρθε στο Ηράκλειο για... διακοπές.

Εδώ θα πραγματοποιηθεί ένα βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της ενόψει μιας σπουδαίας διοργάνωσης που ξεκινάει τέλη του μήνα στην Κίνα. Όλοι είναι προσηλωμένοι σε έναν στόχο. Προπόνηση - ξενοδοχείο και τούμπαλιν, το αυστηρό πρόγραμμα του Σκουρτόπουλο, εκτός από μικρές εξαιρέσεις που θα λάβουν χώρα τις ερχόμενες ημέρες. Αυτός ήταν και ο λόγος που - κυρίως - ο Γιάννης δεν μπορούσε να φωτογραφηθεί με όλα τα παιδιά που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο και έμοιαζε κάπως βιαστικός.

Όλοι θέλουν να δουν από κοντά τον ΜVP του ΝBA, να δουν από κοντά τα μεγάλα αστέρια της ομάδας μας, να φιλοξενήσουν στα μαγαζιά τους την Εθνική. Μάλιστα, από ότι μαθαίνω πέφτουν ''βροχή'' τα τηλέφωνα σε ομοσπονδία και στην τοπική ένωση, από επιχειρηματίες της πόλης που επιθυμούν να φιλοξενήσουν για λίγες ώρες τους διεθνείς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιάννης και οι μικροί... Αντετοκούνμπο από το Ηράκλειο

Το πρώτο «Ελλάς» ακούστηκε στα Δύο Αοράκια

«Κλικ» από την άφιξη της Εθνικής στο Ηράκλειο

Έφτασε στο Ηράκλειο η Εθνική

Σκουρτόπουλος: «Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το οφείλουμε στον κόσμο της Κρήτης»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.