Η ευκαιρία να ξεμπερδέψει

09:00 | 20/03/2024

Τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ και ο στόχος του «2 στα 2».

Η ισοπαλία στην Καισαριανή με την Κηφισιά δεν έδωσε κάτι στον ΟΦΗ σε ό,τι αφορά την υπόθεση της σωτηρίας. Μην ξεχνάτε ότι ο Ομιλος δεν έχει σωθεί μαθηματικά, είναι στο +4 από Βόλο και Κηφισιά που ισοβαθμούν στους 22 και θελει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να παίξουν στη συνέχεια πιο απελευθερωμένα οι ποδοσφαιριστές, κάτι που τόνισε και ο Δέλλας μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι και να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο «αναίμακτα» αυτή η ξενέρωτη διαδικασία.

Μετά τη διακοπή και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και των πλέι άουτ ο ΟΦΗ έχει μπροστά του δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Στις 30 Μαρτίου υποδέχεται τον Ατρόμητο και στις 6 Απριλίου τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτά τα δύο ματς στο «Γεντί Κουλέ» είναι οι ευκαιρίες της Κρητικής ομάδας να κάνει δύο σερί νίκες, να πάρει 6 βαθμούς, να καθαρίσει με την παραμονή, να «ζεστάνει» τον κόσμο κι έπειτα να επικεντρωθεί στο στόχο της πρωτιάς των πλέι άουτ. Σιγά το στόχο θα πείτε κι όχι άδικα αφού δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω εκτός από μία ηθική ικανοποίηση. Βέβαια, για τον εφετινό ΟΦΗ που στα παιχνίδια με τις λεγόμενες μικρές ομάδες τα έκανε... θάλασσα (σε αντίθεση με τα ντέρμπι) θα είναι σημαντικό να τερματίσει πάνω από αυτές.

Μετά τα δύο back to back παιχνίδια στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ έχει εκτός τον Πανσερραϊκό κι επιστρέφει στο «Γεντί Κουλέ» για να παίκει με τον Βόλο. Ολοκληρώνει το μίνι πρωτάθλημα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον Παναιτωλικό εντός έδρας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.