Η ευκαιρία του Μάνου

09:02 | 24/10/2019

Ο επιθετικός του ΟΦΗ μπορεί κόντρα στην Ξάνθη να… πάρει ξανά μπρος.

Το «φάντασμα» του Βόλου στοιχειώνει τις τελευταίες εβδομάδες τον Δημήτρη Μάνο.

Και δεν ήταν φυσικά οι μεγάλες χαμένες του ευκαιρίες στο παιχνίδι, όσο εκείνος ο απίστευτος τραυματισμός του στο μπεκ του γηπέδου, που τον υποχρέωσε να ολοκληρώσει το ματς με αφόρητους πόνους.

Το χτύπημα αυτό τον υποχρέωσε να χάσει προπονήσεις, τον αγωνιστικό του ρυθμό, αλλά και τη θέση του στο αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων».

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του ηρακλειώτικου συλλόγου είχε μπει πολύ δυνατά στη σεζόν με 3 γκολ στο ξεκίνημα της περιόδου.

Από την 3η «στροφή», ωστόσο, και μετά δεν έχει συνδεθεί ξανά με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στα τελευταία 3 παιχνίδια των «ασπρόμαυρων» έρχεται από τον πάγκο.

Δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά πως το Σάββατο (26/10) ο Γιώργος Σίμος θα του δώσει και πάλι φανέλα βασικού, ωστόσο από τη στιγμή που ο Μάνος είναι απολύτως υγιής, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Έχει, εξάλλου, το γκολ στο αίμα του και διαθέτει το χάρισμα να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό με χαρακτηριστική άνεση. Ο Φιγκεϊρέντο μπορεί να έχει ανταποκριθεί σε γενικές γραμμές, όμως δε σκοράρει με τη συχνότητα του Έλληνα φορ.

Οπότε ο 41χρονος τεχνικός δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει μετά από καιρό στις αρχικές του επιλογές.

Η συνάντηση, έτσι, με τους ακρίτες ενδεχομένως ν’ αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για να τον ίδιο για να επιστρέψει στο σκοράρισμα και να βάλει τέλος σ’ αυτό το «άγονο» διάστημα που διανύει.

Είναι γεγονός, άλλωστε, πως ένα τέρμα θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία του, αφού-κακά τα ψέματα-ο επιθετικός… ζει από τα γκολ του.

Και αν τα καταφέρει στη συνέχεια είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος.

Ο Μάνος είναι ένα σημαντικό, βέβαια, «κεφάλαιο» για τον ΟΦΗ και άπαντες θέλουν να είναι καλά αγωνιστικά και πνευματικά, καθώς με την ποιότητα του μπορεί να προβληματίσει οποιαδήποτε άμυνα.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.