Η ευκαιρία του ΟΦΗ για το come back

ΟΦΗ

Τα δύο ματς-κλειδιά στο «Γεντί Κουλέ» μέχρι το τέλος του α' γύρου και η ευκαιρία του ΟΦΗ να αλλάξει τα δεδομένα.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, τρεις αγώνες για τον ΟΦΗ να κλείσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην καλύτερη δυνατή θέση.

Αν δούμε το πρόγραμμα, ο ΟΦΗ έχει, θεωρητικά πάντα, το πιο εύκολο πρόγραμμα από τις ομάδες εκτός των θέσεων πλέι οφ. Δύο εντός έδρας παιχνίδια, με Ιωνικό και Λεβαδειακό και ένα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena που είναι φυσικά και το πιο δύσκολο.

Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή είναι 12ος στη βαθμολογία με 7 βαθμούς, δυνητικά αυτοί μπορεί να γίνουν 13 αν ο Ομιλος κάνει, επιτέλους, νίκες στην έδρα του και πάρει τα δύο τρίποντα κόντρα σε Ιωνικό και Λεβαδειακό. Σε περίπτωση νικών, θα αφήσει πίσω του τις δύο ομάδες που έχει από κάτω και θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα την ώρα που οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω έχουν δύσκολες αποστολές.

Για παράδειγμα η Λαμία έχει να παίξει με Βόλο και Άρη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει να παίξει με ΠΑΟΚ, Αρη και Βόλο, ο Αστέρας Τρίπολης έχει ΑΕΚ, ο Παναιτωλικός έχει Παναθηναϊκό.

Τούτη τη στιγμή ο Παναιτωλικός είναι στο +5 από τον ΟΦΗ, στην 7η θέση. Ο Ατρόμητος στο +4 από τον ΟΦΗ, ο ΠΑΣ και ο Αστέρας στο +2 και η Λαμία στο +1. Όλα αυτά μπορούν να διαφοροποιηθούν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και η ομάδα του Νταμπράουσκας να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και να μπει στο δεύτερο μισό, μετά το Μουντιάλ, υπό καλύτερες συνθήκες. Ο στόχος του ΟΦΗ είναι να βγάλει από πάνω του το συντομότερο δυνατό τον μπελά της παραμονής και να χτίσει τις βάσεις για μία εύκολη σωτηρία στον β' γύρο.

11η αγωνιστική:

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός

ΟΦΗ-Ιωνικός

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Λαμία-Βόλος

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

12η αγωνιστική:

ΑΕΚ-ΟΦΗ

Αρης-Λαμία

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Βολος-ΠΑΣ Γιάννινα

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

13η αγωνιστική:

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

ΠΑΣ Γιάννινα-Αρης

Λαμία-Παναιτωλικός

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός

ΟΦΗ-Λεβαδειακός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.