Η ευκαιρία του ΟΦΗ να «πετάξει»

ΟΦΗ

Κακά τα ψέματα το πρόγραμμα του ΟΦΗ τις επόμενες αγωνιστικές είναι «λουκούμι» αν θέλουμε να μιλάμε για εξάδα.

Ο ΟΦΗ μαθαίνει σήμερα το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών και επικεντρώνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θέλοντας να αφήσει πίσω του τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Εύκολο δεν το λες, αλλά είναι υποχρεωτικό γιατί το πάθημα στην Τρίπολη από τον Αστέρα είναι ακόμα νωπό και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέο χαστούκι.

Τις επόμενες τρεις αγωνιστικές ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να παραμείνει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας και σιγά-σιγά να χτίζει διαφορές από τις ομάδες που επί της ουσίας έχουν τον ίδιο στόχο: τα πλέι οφ. Μία από αυτές, για παράδειγμα, είναι ο Ατρόμητος τον οποίο ο Όμιλος υποδέχεται τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Τώρα προέχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Δεύτερο ταξίδι για τον ΟΦΗ με την ελπίδα να μην είναι εφιαλτική η επιστροφή όπως μετά τη βαριά ήττα στην Τρίπολη. Η Λαμία έχει ξεκινήσει καλά, με 4 βαθμούς σε τρία ματς και τη μεγάλη νίκη επί του Άρη.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, ο οποίος, με παιχνίδι λιγότερο, δεν έχει βαθμό έως τώρα. Ακολουθεί ο Παναιτωλικός (2 βαθμοί σε 2 αγωνιστικές) και έπειτα το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Θ.Βαρδινογιάννης.

Με λίγα λόγια ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μία τριάδα αγώνων που αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά και έπειτα έχει την ΑΕΚ, ένα ματς που έτσι κι αλλιώς είναι υψηλών εντάσεων και απαιτήσεων.

Ο ΟΦΗ έχει 6 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις και μέχρι να έρθει στο Ηράκλειο μπορεί να βάλει κι άλλους στο σακούλι του κάτι που, κακά τα ψέματα, είναι ένα από τα «πρέπει» της τρέχουσας σεζόν με δεδομένο πως στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα μέχρι την ΑΕΚ είναι «λουκούμι», όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός. Αν υπάρχει αντίθετη άποψη τότε ο ΟΦΗ δεν αξίζει να παλεύει για την εξάδα και τσάμπα κάνουμε την κουβέντα.

Το πρόγραμμα των επόμενων τεσσάρων αγωνιστικών:

4η αγωνιστική:

Λαμία-ΟΦΗ

5η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Ατρόμητος

6η αγωνιστική:

Παναιτωλικός-ΟΦΗ

7η αγωνιστική:

ΟΦΗ-ΑΕΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.