Η FA κατηγορεί τη Σίτι ότι δεν μπόρεσε να ελέγξει τους παίκτες της

19:30 | 05/12/2023

Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας γι΄ αποτυχία να ελέγξει τους παίκτες της κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας (3-3) της Κυριακής (3/12) με την Τότεναμ στην Premier League.

Αρκετοί παίκτες της Μάντσεστερ περικύκλωσαν το διαιτητή, Σάιμον Χούπερ, όταν εκείνος σταμάτησε μία επίθεση της ομάδας δίνοντας φάουλ στον Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ ο Τζακ Γκρίλις έβγαινε μόνος του απέναντι στο Βικάριο.

«Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορήθηκε για παραβίαση του κανονισμού Ε20.1 της FA, αφού οι παίκτες της περικύκλωσαν τον διαιτητή του αγώνα της Premier League εναντίον της Τότεναμ», ανέφερε χθες (4/12) η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

«Κατά τη διάρκεια του 94ου λεπτού του αγώνα, ο σύλλογος απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι παίκτες του δεν θα συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν είναι σωστός».

Η Σίτι έχει προθεσμία μέχρι την Πέμπτη (7/12) για να απαντήσει στην κατηγορία. Οι «πολίτες» υποχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά το 1-1 με την Τότεναμ, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και στο επόμενο παιχνίδι τους θα ταξιδέψουν στο Μπέρμιγχαμ για να αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα την Τετάρτη (6/12).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.