Η Φιορεντίνα «κλείδωσε» την ευρωπαϊκή της συμμετοχή πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό

08:46 | 24/05/2024

Το μόνο που δεν γνωρίζει ακόμη η ομάδα του Ιταλιάνο είναι εάν θα συμμετάσχει στο Europa Conference League ή στο Europa League

Η πρόβα τζενεράλε της Φιορεντίνα ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης (29/5, 22:00) στην OPAP Arena, στέφθηκε με νίκη - θρίλερ, 3-2, επί της Κάλιαρι στη Σαρδηνία, αποτέλεσμα που χάρισε οριστικά την 8η θέση στους «βιόλα» και το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την επόμενη σεζόν. Το μόνο που δεν γνωρίζει ακόμη η ομάδα του Ιταλιάνο είναι εάν θα συμμετάσχει στο Europa Conference League ή στο Europa League, κάτι που θα ξεκαθαρίσει σε έξι ημέρες.

Στο εναρκτήριο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A (38η) η Φιορεντίνα πήρε το «διπλό» στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων με το πέναλτι του Αρτούρ Μέλο, ενώ «χρωστά» ακόμη ένα ματς εκτός έδρας με την Αταλάντα (2/6) στο οποίο θα παίξει καθαρά και μόνο για το γοήτρό της.

Πλέον, με τη ψυχολογία στα ύψη θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το μεγάλο ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει το νέο κάτοχο του τροπαίου του Conference League, ο νικητής του οποίου θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League της περιόδου 2024/2025.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.