Η φωτογραφία - ορόσημο και η επιβράβευση της διοίκησης

SMS

Η φωτογραφία του προέδρου του ΕΑΚΗ με εκπροσώπους των κολυμβητικών σωματείων του Ηρακλείου και ο απολογισμός της 4ετίας

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η 4ετής θητεία της Διοίκησης του ΕΑΚΗ. Κατά γενική ομολογία, ήταν μια διοίκηση που έτρεξε αρκετά και έγινε κάτι παραπάνω από αποδεκτή από τα κολυμβητικά σωματεία της πόλης και αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη, όπως και η κεντρική φωτογραφία η οποια σηματοδοτεί το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε μια απαιτητική τετραετία, ο πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός πέρα από ιδιαίτερα επικοινωνιακός (κάποιες φορές με δόσεις υπερβολής), ήταν ιδιαίτερα ουσιαστικός, με σημαντικές παρεμβάσεις και πρόοδο στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ. Του πιστώνεται η καλή σχέση και η αναγνώριση της προσπάθειας από τα σωματεία και η αμεσότητα, επίσης είναι χαρακτηριστικό της διοίκησης.

Έτσι, με αφορμή του φινάλε της 4ετίας, εκπρόσωποι των κολυμβητικών σωματείων έβγαλαν μια φωτογραφία με τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ και τον γραμματέα Μάνο Χουρδάκη, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό - επιβράβευση από όλους.

Η ανάρτηση της διοικούσας επιτροπής:

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η θητεία της Διοίκησης μας μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια . Μία θητεία η οποία σίγουρα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς λόγω των χρόνιων προβλημάτων που υπήρχαν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου και ιδιαιτέρως στο κολυμβητήριο, όμως ξεκίνησε από τη μεριά μας με όρεξη, με πίστη για να τα αλλάξουμε όλα και πρωτίστως να δημιουργήσουμε την οικογένεια του ΕΑΚΗ. Διοίκηση, εργαζόμενοι, σωματεία, αθλητές, γονείς .

Δουλέψαμε σκληρά και παλέψαμε στο να εξαλείψουμε τις όποιες παθογένειες βασάνιζαν τα ηρακλειώτικα σωματεία. Ζητήσαμε κι απ’ τους 11 συνεργάτες μας και τους γονείς, να μας δώσουν το χώρο και το χρόνο να ασχοληθούμε με τα προβλήματα της πισίνας και την αναβάθμιση της εγκατάστασης, ενώ τους δώσαμε τις κατευθυντήριες γραμμές για το πως θα πρέπει με πνεύμα συνεργασίας να λύνονται από τους ίδιους τα λειτουργικά θέματα τα οποία δυσχεραίνουν το έργο τους .

Το κατάλαβαν, μας εμπιστεύτηκαν, μας πίστεψαν και ο καθένας όλα τα χρόνια από τη δική του μεριά δούλευε με γνώμονα το καλό των παιδιών και την ανάπτυξη των αθλητών .

Εμείς φροντίσαμε να έχουμε άρτιες υποδομές, ζεστά νερά, αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, καινούργιο εξοπλισμό σε όλα, ευελιξία στο πρόγραμμα και στις προπονήσεις και σύγχρονες μεθόδους διοίκησης .

Και τα καταφέραμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Στα τέσσερα χρόνια αυτά όσον αφορά τα αθλήματα του υγρού στίβου υπήρχε ανάπτυξη, πρόοδος και η ηρακλειώτικη κολύμβηση για πρώτη φορά στα χρονικά φιγουράρει στην ελίτ της Ελλάδος και όχι μόνο .

Και νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτό γιατί κι εμείς με τη δική μας συνεισφορά βοηθήσαμε προς αυτή την κατεύθυνση δημιουργώντας τις συνθήκες και εξομαλύνοντας τις οποίες αντιπαραθέσεις.

Έτσι την προηγούμενη Κυριακή σε συνάντηση της Διοίκησης του ΕΑΚΗ που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Λευτέρη Ζερβό και τον Γραμματέα Μάνο Χουρδάκη και όλων μα όλων των σωματείων της κολύμβησης κάναμε ένα μίνι απολογισμό του έργου που έγινε τα 4 χρόνια.

Τους ευχαριστήσαμε για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και στο τέλος βγάλαμε όλοι ΜΑΖΙ μία αναμνηστική φωτογραφία η οποία ίσως όμοια της να μην υπάρχει στο παρελθόν.

Μια γροθιά, μια οικογένεια, μια ομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.